Choď na obsah Choď na menu
 


ZooMumba

Čo je to ZooMumba

Už ste niekedy snívali o spustenie vlastného zoo bez problémov opustiť svoj domov? Potom je táto free-to-play hru prehliadača môže byť schopný vám pomôcť realizovať svoje predstavy vedenia zoo.

Reklama

 

ZooMumba je online simulačné hra, ktorá si vás získa vlastnú zoo. Nákup a starostlivosť o exotické, vzrušujúce a rozkošný zvieratá z celého sveta.

Postarajte sa o revúci tigre, zebry cval, farebné vtáky, a ďalšie!
V prehliadači webových hry ZooMumba, Vašou úlohou je vybudovať a rozšíriť úspešné, populárne a zábavné zoo. Čím viac návštevníkov ZOO má, tým viac si "Zoo-O-Meter" Zvýši sa vám prinášame ďalšie odmeny a zvláštne uznanie v komunite ZooMumba.

Najlepší spôsob, ako prilákať nových návštevníkov, je tým, že má veľký výber exotických zvierat, ktoré je potrebné zakúpiť v obchode zoo. Môžete mať veľké slony, divoké levy, kolísať Penguins, revúci tigre, motýľov, lamy, koaly, žirafy, medvede, opice a ďalšie v zoo! Hra je pravidelne doplňovaný o nové zvierat pre nákup zo všetkých kútov sveta.

Najdôležitejšie je sa dobre starať o svoje zvieratá pravidelne kŕmiť a pranie, a zabezpečiť, že oni zostať šťastný. Šťastný zvierat v zoo budú priťahovať šťastné návštevníkov, zvýšiť vaše príjmy, a dáva vám väčšiu Zoo dolárov investovať do svojej zoo. Okrem svojej zoo zvieratá, je dôležité, budete stavať a budovať špeciálne zariadenie, ako sú potraviny, suveníry a zábavné stánky, cesty a chodníky, toalety a ďalšie vybavenie, ktoré budú mať návštevníci v zoo na dlhšiu dobu. Hra prehliadač ZooMumba vydáva Bigpoint.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
 

 

Fotoalbum


Posledné fotografie


Facebook


Archív

Kalendár
<< júl / 2022 >>


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 36406
Mesiac: 593
Deň: 24