Choď na obsah Choď na menu
 


HellBlades

Čo je to HellBlades

Zaregistrujte sa a vstúpte do sveta Hellblades. Najskôr vás čaká Tutoriál, v ktorom sa dozviete základné Funkcia hry, informáciám o ovládanie a vyskusam si niekoľko cvičných súbojov. Po dokončení Tutoriály vás čakajte prvé misie, v ktorych budete bojovať proti nepriateľom na zemi, ale tiez proti skutočným hráčom vo vzduchu.

Herné prostredím je rozdelené do dvoch častí: statické, v ktorom nájdete okrem Iné hangár kde môžem nakupovať, vylepšovať svoje vrtuľník a komunikovať s ostatnými hráčmi. Zároveň budete mat prehľad o novinkách a aktuálnom diana zo sveta Hellblades. Druhú časť potom samotné bojové misie, kde ste za vaše Vojnové úspechy platených skúsenostnými bodmi a peniaze, ktoré môžete použiť práve pre spomínané nákupy a vylepšovaním svojho vybavením. Misie budete odomykať postupne, záleží len na vás, Ako rýchlo si poradíte so svojim Nepriateľ.

Vstúpte do poriadnej vojnovej akcie a stretnite sa v súbojoch proti počítačov, ale tiez proti skutočným hráčom. Kto sa stane najúspešnejším bojovníkom?

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
 

 

Fotoalbum


Posledné fotografie


Facebook


Archív

Kalendár
<< júl / 2022 >>


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 36396
Mesiac: 587
Deň: 17