Choď na obsah Choď na menu
 


Darkensang Online

Čo je to Darkensang Online

Posledný, Bigpoint hry predajca oznámil na jar budúceho roka uviesť na trh nový prehliadač-založené MMORPG, Dark Sang Online, primul gratuit svoje série. Fantastický epický príbeh z hry hráči budem nosiť vo svete Darkensang Online, navrhovať, aby sa tu s tisícky ďalšími hráčmi a snažím spoločné odraziť temné sily a snaží sa počúvať. Grafika a kvalita obrazu nie su tolko Podyjí výhradne pre PC a konzoly hry tak, Online Darkensang nie su rozpakovať túto úroveň, hľa ked niektore hráči zažil termín "prehliadač založený na" strašenie bude aspoň spočiatku.
Príbeh hry sa bude nám pred mnohými storočia, v krajine spustošenej drakom. Po skupine hrdinov sa podarilo vyhnať stvorením a zachrániť ľudstvo, ludia začali zabudo na veľkú hrozbu. S časo, starnutím Hrdinovia, isiel a Ľudské rasa je ohrozená znova. Nová skupina hrdinov, je nevyhnutné na obnovenie mieru v krajine, ktore.

Všetko, čo potom sa stane, ked 100 Ani de de mieru prosperity, Vojna začne v severnej Prince Aldred a zmizol bez stopy. Pozemok je obalená v hrozí a staraj dávno zabudnutých kult späť k životu. V plus, re plánovanie pomstychtivý drak. Je to vojna čas, Vojna ukončiť Všetky vojny ju. Začína nová éra, EDA Eroilor.

Drakensang prihlásený ponúkne iným akciám a kvalitu grafiky, možné s motorom hmlovina, použitý na vývoj PC verzie hry, motor, Ktorý bude poskytovať obrazy s malebnými stredovekým mestom, temné a desivé lesy krýpt v prehliadači-založené prostredím Ako nikdy nevidel. Ďalším informáciám na oficiálnych stránkach: www.drakensang-online.com.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
 

 

Fotoalbum


Posledné fotografie


Facebook


Archív

Kalendár
<< júl / 2022 >>


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 36407
Mesiac: 593
Deň: 25